NaslovnaUvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Na korištenje portala www.velecasnisudac.com i svih njegovih dijelova primjenjuju se sljedeći Uvjeti korištenja:
Savjetujemo da prije korištenja Portala pročitate navedene Uvjete. Smatra se da korištenjem Portala prihvaćate navedene Uvjete korištenja, kao i sve njihove izmjene i dopune. 
Smatra se da su korisnici korištenjem Portala, ili bilo kojeg njegova dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim Uvjetima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. 
Ni jedan dio Portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promoviranje istih.

 

PORTAL VELECASNISUDAC.COM  
Portal velecasnisudac.com posjetiteljima u dobroj namjeri osigurava korištenje sadržaja Portala. Svi posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti sadržaje portala velecasnisudac.com ukoliko ne krše Uvjete korištenja. 
Portal velecasnisudac.com sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera, besplatnih sadržaja, sadržaja koje su stvorili posjetitelji, te linkova na vanjske stranice.
Portal velecasnisudac.com sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje portala velecasnisudac.com koristite na vlastitu odgovornost i Portal se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. 
Pristup portalu velecasnisudac.com i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo koje dobi, osim ako nije naznačeno drugačije.

Ukoliko smatrate da su na portalu velecasnisudac.com prekršena vaša autorska prava, molimo vas da nas o tome izvijestite.

 

LINKOVI NA VANJSKE STRANICE
Portal velecasnisudac.com sadrži linkove na internetske stranice izvan vlastitog Portala. Portal velecasnisudac.com linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan Portala. Sadržaje izvan Portala koristite na vlastitu odgovornost.

 

OBVEZE KORISNIKA PRI KORIŠTENJU PORTALA VELECASNISUDAC.COM

Portal velecasnisudac.com ne kontrolira sadržaj koji razmjenjuju posjetitelji, te ne može jamčiti točnost, podrijetlo, ili kvalitetu takvog sadržaja. 
Portal velecasnisudac.com neće ni na koji način biti odgovoran za sadržaj, gubitak ili oštećenje sadržaja, koje je nastalo zbog korištenja usluga portala velecasnisudac.com. 
Kako bi se osiguralo slobodno i neometano korištenje usluga portala velecasnisudac.com, sljedeći su postupci neprihvatljivi i strogo zabranjeni: 
•    objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaj koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način 
•    objavljivanje, slanje, razmjena i prenošenje informacija za koje posjetitelj zna, ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima 
•    lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje uime druge pravne ili fizičke osobe 
•    manipuliranje identifikatorima kako bi se prikrilo podrijetlo sadržaja koji se objavljuje, ili šalje putem usluga portala velecasnisudac.com
•    objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom 
•    objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja, kao što su promotivni materijali, reklamne poruke, neželjena elektronska pošta, lančana pisma, promotivni i reklamni materijali koji sadrže lažne informacije, zavaravajuće navode ili tvrdnje korisnicima bez njihova pristanka ili traženja 
•    svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse i slične računalne datoteke, ili programe načinjene u svrhu uništavanja, ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme 
•    prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja Portala i korisnika 
Portal velecasnisudac.com zadržava pravo ukloniti sadržaj koji smatra nepodobnim, ili koji ne odgovara ovim Uvjetima korištenja. 
Prihvaćanjem ovih Uvjeta korištenja korisnik se slaže da će usluge Portala uključivati oglase, razne obavijesti, poruke administratora i sl. informacije neophodne za redovito obavještavanje posjetitelja Portala i normalno funkcioniranje svih usluga i sadržaja portala velecasnisudac.com. Time se smatra da je korisnik pristao primati takve oglasne poruke. 
Komunikacijski servisi ponuđeni su korisnicima besplatno u dobroj namjeri, a portal velecasnisudac.com ne može se držati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem istih.

 

IZMJENE I DOPUNE PRAVILA
Portal velecasnisudac.com zadržava pravo bez prethodne najave promijeniti ili dopuniti Uvjete korištenja Portala. Svaka promjena bit će pravovremeno objavljena na adresi www.velecasnisudac.com 
O važnim izmjenama i dopunama portala velecasnisudac.com može obavijestiti korisnike  objavljivanjem na Portalu i/ili putem elektronske pošte. Korištenje bilo kojeg sadržaja na portalu velecasnisudac.com podrazumijeva da ste upoznati s najnovijim Uvjetima korištenja. 
Ovi su Uvjeti korištenja na snazi od 8. lipnja 2010. godine.

Idi na vrh

Kako bi smo vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Korištenjem naše stranice, pristajete na upotrebu kolačića.