Sedma duhovna obnova u hotelu Malin

SEDMA DUHOVNA OBNOVA U HOTELU MALIN

Datum 28.02.2016.

Duhovna obnova održala se od 26. do 28. veljače u hotelu Malin, u mjestu Malinska na otoku Krku.

Duhovnoj obnovi nazočilo je oko 500 sudionika iz Hrvatske i okolnih zemalja.

Prisustvovali su vlč. Alojzije Bavčević i vlč. Anton Bozanić koji su ispovijedali vjernike, na čemu im se iskreno i od srca zahvaljujemo.

Duhovnu obnovu obogatili su svojim prisutstvom i kratkim izlaganjima prof.dr. Davor Pavuna koji je primjerom pokazao kako vjernika ima i među velikim znanstvenicima; te gđa Vinka Mudrovčić, Vukovarska majka sa sedam poginulih članova obitelji koja je svjedočila o snazi oprosta, koju može donijeti samo hod u vjeri. Također, prisustvovali su i predstavnici Udruge veterana 1. gardijske brigade – Tigrova.

Duhovna obnova protekla je u molitvi, miru, Božjem blagoslovu i korizmenom raspoloženju, kao pravi uvod u najveći misterij katoličke vjere, blagdan Uskrsa.

Od srca im želimo da Božju radost i mir te ostale plodove Duha Svetoga zadrže u svojim srcima, te unesu u svoje domove i među svoje voljene. Neka ljubav koju su primili prenesu gdje god ih život nadalje odvede i budu svjedoci Božje ljubavi u sredinama u kojima žive i djeluju, svatko u svome pozivu.

Blagoslov Isusa Krista, naše milosrdne Ljubavi, po zagovoru Blažene Djevice Marije, Svih Svetih te anđela Božjih!

Fotogaleriju pogledajte ovdje.

Idi na vrh

Kako bi smo vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Korištenjem naše stranice, pristajete na upotrebu kolačića.