Šesta duhovna obnova u hotelu Malin

ŠESTA DUHOVNA OBNOVA U HOTELU MALIN

Datum 26.12.2015.

malinska_27_11_2015_vijest

Duhovna obnova održala se od 24. do 26. prosinca u hotelu Malin, u mjestu Malinska na otoku Krku.

Duhovna obnova bila je u duhu obiteljske atmosfere.

Prisustvovao je don Alojzije Bavčević koji je neumorno, sve dane duhovne obnove, u duhu Božića ispovijedao vjernike, na čemu mu se iskreno i od srca zahvaljujemo. Uz vjernike iz Hrvatske, sudjelovali su i vjernici iz drugih europskih zemalja.

Duhovna obnova protekla je u Božićnom duhu molitve, mira te obilja Božjeg blagoslova, kao i u pjesmi i dobrom raspoloženju, a najbolji dokaz za to bili su izrazi lica i stanja duša sudionika, tijekom i po završetku duhovne obnove.

Od srca im želimo da tu Božju radost i mir, rođenje Boga koje se dogodilo u srcima i dušama vjernika, te ostale plodove Duha Svetoga zadrže u svojim srcima te unesu u svoje domove i među svoje voljene. Neka ljubav tek rođenog djeteta Isusa obuzme njihova srca i neka tu ljubav šire gdje god ih život nadalje odvede. Neka budu svjedoci rođenog Boga u njima, u sredinama u kojima žive i djeluju, svatko u svome pozivu.

Neka vas sve blagoslovi tek rođeni pravi Bog i pravi čovjek u djetetu Isusu, po zagovoru svetog Stjepana, Kristovog prvomučenika i Blažene Djevice Marije, naše nebeske Majke koja nam je u ljubavi i slobodi rodila i darovala Onoga koji je naš jedini put, istina i život.

Fotogaleriju pogledajte ovdje.

Idi na vrh

Kako bi smo vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Korištenjem naše stranice, pristajete na upotrebu kolačića.