XI. duhovna obnova u hotelu Malin

XI. DUHOVNA OBNOVA U HOTELU MALIN

Datum 07.11.2016.

Duhovna obnova održala se od 4. do 6. studenog 2016. godine u hotelu Malin, u mjestu Malinska na otoku Krku.

Duhovnoj obnovi nazočilo je oko 500 sudionika iz Hrvatske i okolnih zemalja.

Vjernike su ispovijedali svećenici, redovnici iz raznih dijelova Lijepe naše, fra Ivan Lukač, don Mario Križanac, don Mate Žic, don Alojzije Bavčević, na čemu im se iskreno i od srca zahvaljujemo.

Duhovna obnova protekla je u molitvi, miru te obilju Božjeg blagoslova u Duhu Svetomu, u dijelu osmine svetkovine Svih Svetih!

Od srca svim sudionicima duhovne obnove želimo da Božju radost i mir te ostale darove i plodove Duha Svetoga koje su primili, zadrže u svojim srcima te unesu u svoje domove i među svoje voljene, te nastave rasti u njima. Neka Uskrslu i Raspetu Ljubav koju su primili prenesu gdje god ih život nadalje odvede i budu svjedoci Božje ljubavi u sredinama u kojima žive i djeluju, svatko u svome pozivu.

Blagoslov Isusa Krista, naše milosrdne Ljubavi, u godini Božjega milosrđa po zagovoru Blažene Djevice Marije, te Svih Svetih i anđela Božjih!

 Fotogaleriju pogledajte ovdje.

Idi na vrh

Kako bi smo vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Korištenjem naše stranice, pristajete na upotrebu kolačića.