ŽivotopisSuradniciAnn Vučić

Ann Vučić

Datum: 16.06.2010.

ann_vucic

Ankica ("Eni" ili "Ann") Vučić rođena je u Cernu, u blizini Međugorja, u Bosni i Hercegovini. Kad je imala dvije godine, njena obitelj emigrirala je u SAD i nastanila se u Chicagu, gdje Eni i njena obitelj žive do danas. Godine 1988. diplomirala je na Sveučilištu Loyola psihologiju i teologiju. Socijalni rad magistrirala je 1992., također na Loyoli u Chicagu. Eni je dugo radila za katolički Caritas Chicaga, jednu od najvećih agencija za pružanje socijalnih usluga u SAD-u, ali je taj posao napustila malo prije nego što je počela raditi s velečasnim Zlatkom Sudcem.

Eni je velečasnog Sudca upoznala 1999., kad je došao u Chicago održati trodnevni seminar u hrvatskoj župi sv. Jeronima. Eni je prevodila cijeli seminar s hrvatskog jezika na engleski. Od tada do danas, Eni je na razne načine intezivno uključena u rad velečasnog Sudca u Hrvatskoj i u Americi. Ponajprije kao koordinator i prevoditelj za grupe iz stranih zemalja koji su došli na duhovne vježbe velečasnog Sudca. Tijekom godina prijateljstva i suradnje sa Zlatkom Sudcem, Eni je svoje vrijeme podijelila između Chicaga i Hrvatske.

Idi na vrh

Kako bi smo vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Korištenjem naše stranice, pristajete na upotrebu kolačića.