UmjetnikKnjige

Knjige

Datum: 25.05.2010.

 

 

Dosad su iza Zlatka Sudca četiri objavljena naslova: 
•    "Monografija", Zaklada biskup Josip Lang - Totus Tuus, Zagreb, 2005. 
•    "Meditations and examination of conscience", Zaklada biskup Josip Lang - Totus Tuus, Zagreb, 2005.
•    "Razgovori" s Dunjom Ujević, Joshua, Zagreb, 2008. 
•    "Sluga Božji o. fra Ante Antić - Odgojitelj i duhovni vođa", Zagreb, 2009. 


U "Razgovorima" s Dunjom Ujević objavljena su njegova osobna iskustva i razmišljanja o mnogobrojnim temama i problemima koji tište današnji svijet. Knjiga, koja je nastala u formi razgovora s poznatom novinarkom bogatoga iskustva, koja se na taj projekt odlučila nakon što je i osobno prošla duhovne vježbe s velečasnim Sudcem, također pruža odgovore na neka od gorućih pitanja suvremenog čovjeka i potiče na razmišljanje o životu, ljubavi, vjeri, nama samima... Jedan od recenzenata knjige fra Zvjezdan Linić ističe kako je riječ o "izazovnom štivu za mnoge koji traže Boga", te da je najdublji izazov ovoga djela upravo u hrabroj otvorenosti Duhu Svetom. Sam Zlatko Sudac, pak, kaže kako je knjiga ispunila svhu "ako su se ljudi nakon čitanja osjećali boljima, snažnijima i plemenitijima, ako je u njima pobuđen i tračak nade i želje da krenu putem Krista".

Sav novac od prodaje knjige namijenjen je isključivo za humanitarne svrhe, te za izgradnju budućeg duhovno-pastoralnog centra Milosrdnog Isusa.

Velečasni Zlatko Sudac priprema i novu knjigu. Za njega osobno, tvrdi, dosad najvredniju, jer se temelji isključivo na evanđeoskim tekstovima u sporedbi s identičnim situacijama današnjega vremena. 
O tom djelu velečasni Sudac zasad otkriva: "Čovjek, dok je čita, dolazi do zaključka da se gotovo ništa suštinskoga nije promijenilo od Isusova vremena do danas. Osim što smo, na žalost, i tog Isusa institucionalizirali. Čovjek je ostao čovjek, Bog Bog a uski put između malo njih zna".

Idi na vrh

Kako bi smo vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Korištenjem naše stranice, pristajete na upotrebu kolačića.