Naša Snaga

Datum: 05.03.2011.

seminar17

Jedino On, Branitelj, Duh Istine, može pokazati svijetu što je grijeh, što pravednost, a što osuda.

Zagađenost duha mnogo je smrtonosnija za našu sreću od zagađenosti vode i zraka. Nije svejedno čime mi je duša ispunjena, nije svejedno za čime mi srce žudi. Čovjekov duh je najjača snaga na Zemlji, usmjerena nevjerojatno stvarateljski, ili nepojmljivo rušilački. I u našim će životima sve biti određeno onim duhom kojim smo prožeti. Ako nama gospodari duh kritike bez ikakvih ograda, duh nesnošljivosti i nezadovoljstva, duh zavisti, nemilosrdnosti, samosažaljenja, onda će i naši dani biti sve mračniji i mrtviji, a ljudima oko nas učinit ćemo život užasnim i nesnošljivim.
Istrgnimo se iz svih naših slabosti i povjerujmo u neizmjernu Ljubav Božju i oproštenje. Ovaj današnji dan je neponovljiv i zato je svet. Želim ti danas svu svježinu Duha Svetoga, Duha Dobrote i Ljubavi, Optimizma i Nade, Duha Božjega koji će nam ukloniti kamena srca i dati nam srca od mesa. Dati da nam u krilo padne najljepši plod – istinska životna radost, Snaga naša.

Idi na vrh

Kako bi smo vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Korištenjem naše stranice, pristajete na upotrebu kolačića.