RiječPropovijediLJUBAV SE RAĐA!!!

LJUBAV SE RAĐA!!!

Datum: 23.12.2018.

LJUBAV SE RAĐA!!!

ljubav_se_radja2

Ljubav ne može ne Rađati, Ljubav ne može ne Stvarati, Ljubav ne može ne biti Kreativna, Ona sama jest Kreacija. Ljubav Stvoriteljeva u svom Misteriju i Veličini stoji, i jest, u Početku bezvremenskom Zasjala u svom Bogatstvu duhovnog i materijalnog Stvaranja. Ljubav ne može ne ekspandirati, ona ne može ne biti darovana. Što je bilo prije Velikoga Praska? Bila je Ljubav, oduvijek i zauvijek. Ljubav – Sam Stvoritelj, nije mogao ostati Sam za sebe, jer to ne bi bila Ljubav. Ljubav nije svrha samoj sebi.

Svo Bogatstvo Života, sav Misterij Postojanja, sve što na fizičkoj ali i na psihičkoj, duševnoj i duhovnoj Stvarnosti proživljavamo, uviđamo i osjećamo, tek je početak, uvertira najljepše avanture Života, avanture Postojanja u Ljubavi za svu Vječnost. Jednom Rođeni i pozvani na Život – Zauvijek Živimo!!!

Oni koji ljube Crkvu Kristovu, Crkvu – misleći na ono Istinsko što taj pojam u sebi sadrži, ovih se Svetih Dana spominju trostrukog Ljubavnog zahvata Stvoriteljeva u našu povijest i trostrukog ispunjenja Stvoriteljevih najdubljih Ljubavnih Čežnja.

Prvo - naša Ljubav Krist, Utjelovljeni Čovjekoljubac, dolazi kao Spasitelj koji se Rodio u konkretnom vremenu i konkretnom mjestu, Betlehemu, te svojim Utjelovljenjem i preuzetom Tjelesnošću Posvetio svu Materiju. 
Drugo -  naša Ljubav Krist svakodnevno dolazi, tu je s nama, u nama, po Otajstvima, po Duhu Svetom, uvijek nazočan u Životu koji se ostvaruje u Ljubavi. U Životu koji ima smisla jedino ako stoji u Ljubavi, za Ljubav i po Ljubavi. 
Treće – Tvoj Slavni Dolazak Iščekujemo. Dolazak u Slavi, Dolazak koji će Okruniti svaku Patnju iz Ljubavi proživljenu, Okruniti sve što je u Ljubavi i za Ljubav nastalo, koji će otrti svaku Suzu Malenoga i Potlačenoga. Pravda će se i Istina sastati, sastati u Ljubavi koja je jedini smisao svake ljudske sudbine. Sve one milijarde ljudi što takozvana zapadna znanost predmnijeva da su mogle živjeti na ovom planetu od postanka svijeta, svi i sve sastat će se u Ljubavi i postati Sama Ljubav!!!

Ne bojte se Ljubavi, prihvatite Milost Ljubavi, približite se Ljubavi koja se Rađa!!!

Idi na vrh

Kako bi smo vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Korištenjem naše stranice, pristajete na upotrebu kolačića.