XIII. duhovna obnova u hotelu Malin

XIII. DUHOVNA OBNOVA U HOTELU MALIN

Datum 26.12.2016.

Duhovna obnova održala se od 24. do 26. prosinca u hotelu Malin, u mjestu Malinska na otoku Krku. Po završetku IV. nedjelje došašća, svetom Euharistijom - misom polnoćkom - započela je obnova u duhu Božića, rođenjem Isusa Krista u srcima vjernih. 

Duhovna obnova protekla je u duhu obitelji, kao Crkve u malom. 

Na obnovi je prisustvovao don Alojzije Bavčević koji je neumorno, sve dane duhovne obnove ispovijedao vjernike. Jednako neumorno, vjernike je duhovnom glazbom animirao Mate Antunović. Obojici se, na svemu, iskreno i od srca zahvaljujemo. 

Uz vjernike iz Hrvatske, sudjelovala je i grupa od 60-ak vjernika iz raznih dijelova Republike Slovenije, te vjernici iz Federacije Bosne i Hercegovine, kao i drugih europskih zemalja. 

Duhovna obnova protekla je u Božićnom duhu molitve, mira te obilja Božjeg blagoslova, kao i u pjesmi i dobrom raspoloženju, a najbolji dokaz za to bili su izrazi lica i stanja duša sudionika, tijekom i po završetku obnove. 

Od srca im želimo da tu Božju radost i mir, rođenje Boga koje se dogodilo u dušama vjernika, te ostale plodove Duha Svetoga zadrže u svojim srcima te unesu u svoje domove i među svoje voljene. Neka ljubav tek rođenog djeteta Isusa obuzme njihova srca i neka tu ljubav šire gdje god ih život nadalje odvede. Neka budu svjedoci rođenog Boga u njima, u sredinama u kojima žive i djeluju, svatko u svome pozivu. 

Blagoslovljene krunice koje su primili bile im uspomena na ovu duhovnu obnovu i po zagovornoj molitvi Majci Mariji neka se u njihovim obiteljima svakim danom ponovno rađa dijete Isus. 

Neka vas sve blagoslovi tek rođeni pravi Bog i pravi čovjek u djetetu Isusu, po zagovoru svetog Stjepana, Kristovog prvomučenika i Blažene Djevice Marije, naše nebeske Majke koja nam je u ljubavi i slobodi rodila i darovala Onoga koji je naš jedini put, istina i život.

Fotogaleriju pogledajte ovdje.

Idi na vrh

Kako bi smo vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Korištenjem naše stranice, pristajete na upotrebu kolačića.