XIV. duhovna obnova u hotelu Malin

XIV. DUHOVNA OBNOVA U HOTELU MALIN

Datum 15.01.2017.

Duhovna obnova održala se od 13. do 15. siječnja 2017. godine u hotelu Malin, u mjestu Malinska na otoku Krku.

Duhovnoj obnovi nazočilo je oko 300 sudionika iz Hrvatske i okolnih zemalja.

Vjernike su ispovijedali fra Ivan Lukač i vlč. Franko Markulić, na čemu im se iskreno i od srca zahvaljujemo.

Duhovna obnova protekla je u molitvi, miru te obilju Božjeg blagoslova u Duhu Svetomu.

U nedjelju, 15. siječnja, na dan međunarodnog priznanja Republike Hrvatske, nije izostala ni zahvala i molitva, kako za naše branitelje, tako i za sve koji su doprinijeli stvaranju Lijepe Naše.

Od srca svim sudionicima duhovne obnove želimo da Božju radost i mir te ostale darove i plodove Duha Svetoga koje su primili putem navještaja Božje Riječi i svetih sakramenata, nastave njegovati u svojim srcima te rasti u njima, da bi u novoj liturgijskoj godini živjeli u punini svoju vjeru, kako oni sami, tako po njima i svi koje oni ljube.

Neka obilja dobivenih milosti Duha Svetoga produbljuju u svojim dušama kroz svete sakramente i druge duhovne aktivnosti, posebno u svojim župama, te budu istinski svjedoci Božje ljubavi.

Ta Božja ljubav neka zaživi u njihovim obiteljima, njihovoj Crkvi u malom, te neka je besplatno daruju, svatko u svome zvanju i pozivu, gdje god da ih Bog u životu nadalje odvede. Neka autentično svjedoče Isusa Krista, milosrdnu Ljubav kojom su po Duhu Svetome zahvaćeni.

Blagoslov Isusa Krista, naše milosrdne Ljubavi, po zagovoru Blažene Djevice Marije, svetoga Josipa, zaštitnika naše Hrvatske, te Svih Svetih i anđela Božjih!

Fotogaleriju pogledajte ovdje.

Idi na vrh

Kako bi smo vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Korištenjem naše stranice, pristajete na upotrebu kolačića.