XX. duhovna obnova u hotelu Malin

XX. DUHOVNA OBNOVA U HOTELU MALIN

Datum 22.05.2017.

Duhovna obnova održala se od 19. do 21. svibnja u hotelu Malin, u mjestu Malinska na otoku Krku.

Duhovnoj obnovi nazočilo je više od 500 sudionika iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Švicarske i drugih okolnih zemalja.

Vjernike su ispovijedali fra Ivan Lukač, vlč. Josip Zović, vlč. Ivan Miškić, vlč. Anton Bozanić, vlč. Anton Marinko i vlč. Leopoldo Esteban, na čemu im se iskreno i od srca zahvaljujemo.

Duhovna obnova protekla je u molitvi, miru, Božjem blagoslovu i Uskrsnom raspoloženju, kao i proslavi šeste Uskrsne nedjelje.

Svim sudionicima duhovne obnove od srca želimo da Božju radost i mir te ostale plodove Duha Svetoga zadrže u svojim srcima, te unesu u svoje domove i među svoje voljene. Neka ljubav koju su primili prenesu gdje god ih život nadalje odvede i budu istinski svjedoci Božje ljubavi u sredinama u kojima žive i djeluju, svatko u svome pozivu.

Neka obilja dobivenih milosti Duha Svetoga produbljuju u svojim dušama kroz svete sakramente i druge duhovne aktivnosti, posebno u svojim župama.

Blagoslov Isusa Krista, naše milosrdne, raspete i uskrsle Ljubavi, po zagovoru Blažene Djevice Marije, svetoga Josipa, te Svih Svetih i anđela Božjih!

Fotogaleriju pogledajte ovdje.

Idi na vrh

Kako bi smo vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Korištenjem naše stranice, pristajete na upotrebu kolačića.