Duhovna obnova u Nerezinama

DUHOVNA OBNOVA U NEREZINAMA

Datum 04.07.2017.

U župi Prikazanja Blažene Djevice Marije u Nerezinama na otoku Lošinju, dana 1. i 2. srpnja ove godine održala se duhovna obnova u organizaciji domaćina, vlč. Silvia Španjića, župnika Nerezina, sv. Jakova i Punte Križa. Duhovnu obnovu je predvodio vlč. Zlatko Sudac, a sudjelovalo je oko 250 vjernika iz okolnih župa i otoka kao i obitelji iz raznih krajeva naše domovine i dijaspore.

U predanoj vjeri i požrtvovnosti naši svećenici zdušno su ispovjedali tijekom trajanja duhovne obnove, stoga od srca zahvaljujemo vlč. Denisu Žuškinu i vlč. Franku Maruliću.

Duhovna je obnova protekla u molitvenom ozračju uz pripremu za sakrament ispovjedi, adoraciju i Sv. Mise. Molilo se i za svećenička, redovnička i misionarska zvanja, za mlade i obitelji, kao i za sve starije, bolesne i nemoćne. Na kraju duhovne obnove bio je organiziran susret vlč. Zlatka Sudca sa mladima župe Nerezine, sv. Jakova i Punta Križe.

Zahvaljujemo svima koji su pomogli pri realizaciji ove duhovne obnove, posebice Euharistijskim Službenicama Srca Isusova i Marijina, bračnom paru Draganu i Mileni Zrnić, te Elvisu Živkoviću i Silviu Bašiću na tehničkoj podršci obnove.

Naročito se zahvaljujemo našem dragom vlč. Zlatku Sudcu i suradniku vlč. Zlatka gospodinu Anti Vukiću.

Duhovnu obnovu su svirali i animirali Mate Antun Antunović i župni zbor Nerezine na čemu im se od srca zahvaljujemo, kao i svima vama koji ste svojim prisustvom uljepšali ovaj duhovni događaj.

Fotogaleriju pogledajte ovdje.

Idi na vrh

Kako bi smo vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Korištenjem naše stranice, pristajete na upotrebu kolačića.