Naslovna Arhiva kolumni i članakaVijestiVijesti 2017. godinaNovi dah Duha Svetog spustit će se na Hrvatsku!

Novi dah Duha Svetog spustit će se na Hrvatsku!

Novi dah Duha Svetog spustit će se na Hrvatsku!

Datum 16.09.2017.

Uskoro započinje nova kampanja Inicijative 40 dana za život koja će trajati od 27. rujna, do 5. studenog. To će biti najveća kampanja što na svjetskoj razini (375 gradova), što na hrvatskoj razini (27 gradova!). Novi grad koji se uključio u jesensku kampanju je Makarska.

Tema kampanje bit će predbračna i bračna čistoća, svetost ljudske spolnosti. Održat će se mnogo tribina i drugih događanja na ovu vrlo važnu temu. U skladu s time, geslo jesenske kampanje glasit će: „Tijelo je Vaše hram Duha Svetoga!“ (1 Kor 6, 19).

„Novost ove kampanje je i jedna nova razina promidžbe, gdje ćemo na nov i zanimljiv način što više ljudi u svim gradovima sudionicima osvijestiti o problemu pobačaja i ljepoti života.“, rekao je Ante Čaljkušić, nacionalni voditelj Inicijative te nadodao: „O detaljima ćemo obavijestiti uskoro. Vrlo smo uzbuđeni! Pripremili smo nekoliko iznenađenja.“

„Članovi Incijative uglazbili su pjesmu vlč. Zlatka Sudca „Oprostite nam anđeli“ kao himnu ove kampanje. Pjesma se može poslušati na:

Pjesma, iznenađenja i druge obavijesti, bit će objavljivani na web i na facebook stranici Inciijative, rekla je Petra Tišljarić, nacionalna koordinatorica Inicijative.

Za kraj Petra Tišljarić je još dodala: „Ova će kampanja biti snažna, velika, radosna i u posebnom znaku pomoći majkama, očevima te posebno mladima. Nastavljamo s programima pomoći ženama koje su ranjene pobačajem te s duhovnim seminarima za supružnike koji ne mogu imati djecu. Do sada je u našim kampanjama sudjelovalo oko 10 000 ljudi, te pozivamo i ove jeseni da se svi pridruže ispred bolnica u svom gradu, kao i u molitvi i postu diljem Hrvatske. Vaša prisutnost doslovno može spasiti život… kao što je u prošloj kampanji pristunost jedne moliteljice pred bolnicom Merkur u Zagrebu spasila život djetetu koje će se roditi narednih dana.“

Preuzeto sa www.dnevno.hr

Idi na vrh

Kako bi smo vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Korištenjem naše stranice, pristajete na upotrebu kolačića.