XXII. duhovna obnova u hotelu Malin

XXII. DUHOVNA OBNOVA U HOTELU MALIN

Datum 03.12.2017.

Duhovna obnova održala se od 1. do 3. prosinca 2017. godine u hotelu Malin, u mjestu Malinska na otoku Krku.

Duhovnoj obnovi nazočilo je oko 500 sudionika iz Hrvatske i okolnih zemalja, grupa vjernika iz SAD-a sa svojim svećenicima, kao i vjernici iz Švicarske, Njemačke, Brazila, Venezuele, Malte i Danske.

Vjernike su ispovijedali svećenici i redovnici iz raznih dijelova Lijepe Naše - fra Ivan Lukač, fra Božo Mandarić, fra Anto Barisić, vlč. Ivan Kordić i vlč. Milivoj Guszak, na čemu im se iskreno i od srca zahvaljujemo.

Duhovna obnova protekla je u molitvi, miru te obilju Božjeg blagoslova u Duhu Svetomu. Dočekali smo kraj Crkvene godine, te zapalili prvu adventsku svijeću za početak došašća, kao pripreme za blagdan rođenja Isusova. Potičemo vjernike da i u ovom milosnom vremenu nastave njegovati zadobivene milosti putem svetih misa zornica.

Od srca svim sudionicima duhovne obnove želimo da Božju radost i mir te ostale darove i plodove Duha Svetoga koje su primili putem navještaja Božje riječi i svetih sakramenata, nastave njegovati u svojim srcima, te nastave rasti u njima da bi se ovoga Božića u svoj punini u njima dogodilo rođenje Isusovo, te po njima u svima koje ljube i nose u svojim dušama.

Neka obilja dobivenih milosti Duha Svetoga produbljuju u svojim dušama kroz svete sakramente i druge duhovne aktivnosti, posebno u svojim župama, te budu istinski svjedoci Božje ljubavi.

Ta Božja ljubav neka zaživi u njihovim obiteljima, njihovoj Crkvi u malom, te neka je besplatno daruju, svatko u svome zvanju i pozivu, gdje god da ih Bog u životu nadalje odvede. Neka autentično svjedoče Isusa Krista, milosrdnu Ljubav kojom su po Duhu Svetome zahvaćeni.

Blagoslov Isusa Krista, naše milosrdne Ljubavi, po zagovoru Blažene Djevice Marije te Svih Svetih i anđela Božjih!

Fotogaleriju pogledajte ovdje.

Idi na vrh

Kako bi smo vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Korištenjem naše stranice, pristajete na upotrebu kolačića.