ZAPALI SVA SVJETLA!!!

ZAPALI SVA SVJETLA!!!

Datum 23.12.2017.

Kad se Srce počinje "Širiti" tad zabljesnu čežnje i stremljenja za nečim što nadilazi sam ratio. Čovjek počinje željeti, upoznavati ono što još nije upoznao, ostvarivati ono što još nije ostvario, zapravo počinje konačno ostvarivati Samoga Sebe. Tada, često i nesvjesno, počinje istinska promjena tvoje Osobe. Sve se mijenja, počinješ shvaćati širinu i bogatstvo mogućnosti života, ali i odgovornost darovane ti Slobode.

Prvo s čim se tada čovjek susretne jesu reakcije raznih međuljudskih odnosa. Svi, pa i ti, žele Sigurnost. Promjene su uvijek "bolne", one izazivaju jer se na njih mora odgovoriti, čovjek se mora prilagoditi. Sučeljavanje sa životnim navikama, odgojem, naučenim oblicima ponašanja i čuđenje s velikim upitnikom iznad glava onih koji te vole, ili misle da te vole, uglavnom su reakcije s kojima ćeš se suočiti.

Ono istinski Veliko, Čisto i Sveto što u hrabrosti svoje Duše dopuštaš da se Rađa, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Da, vjernici bi rekli: "Rađa se Bog u tvom Srcu ili događa se utjecaj Duha Svetoga." Sve je to Istina, a ja ti kažem: "Događaš se Ti, Rađaš se Ti, konačno si zakoračio po darovanoj ti Slobodi u izazov Života koji je neponovljiv, sadašnji, Tebi darovan i zato Svet – Uvijek Svet!"

Bog "ne može" bez Tebe učiniti ništa, a pogotovo ne može "Roditi Sebe". Sebe u Tebi. Vjeruj mi na Riječ, ovo shvatiš tek kad zakoračiš! Tad ne gledaj ni u koga, nego u svoje Srce! Taj Iskorak - koju Ljubav Sve Stvorenog ne može bez Tebe iskoračiti, a pogotovo ne u sudjelovanju Tvoje Slobode Roditi - jest Došašće.

Došašće uvijek Svijetli, Svijetli Nadom, Čežnjom, Iščekivanjem, "leptirićima" u trbuhu, zapravo Svijetli Ljubavlju. Zapali to Svjetlo, zapali Sva Svjetla, Zablistaj i ne boj se Roditi!!!

Zapali Sva Svjetla da bi Rodio!!!

Idi na vrh

Kako bi smo vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies).