Naslovna Arhiva kolumni i članakaVijestiVijesti 2017. godinaBožićna duhovna obnova u hotelu Malin

Božićna duhovna obnova u hotelu Malin

BOŽIĆNA DUHOVNA OBNOVA U HOTELU MALIN

Datum 27.12.2017.

Duhovna obnova održala se od 24. do 26. prosinca u hotelu Malin, u mjestu Malinska na otoku Krku. Po dolasku, svetom Euharistijom proslavili smo IV. nedjelju došašća, a zatim, misom polnoćkom, proslavili rođenje Isusa Krista i tako nastavili obnovu u duhu Božića.

Duhovna obnova protekla je u duhu obitelji, kao Crkve u malom.

Na obnovi je prisustvovao don Alojzije Bavčević koji je neumorno, sve dane duhovne obnove ispovijedao vjernike, te vlč. Ivan Kordić.

Uz vjernike iz Hrvatske, sudjelovale su i grupe  vjernika iz raznih dijelova Republike Slovenije, te vjernici iz Federacije Bosne i Hercegovine, kao i drugih europskih zemalja.

Duhovna obnova protekla je u Božićnom duhu molitve, mira te obilja Božjeg blagoslova, kao i u pjesmi i dobrom raspoloženju, a najbolji dokaz za to bili su izrazi lica i stanja duša sudionika, tijekom i po završetku obnove.

Od srca im želimo da tu Božju radost i mir, rođenje Boga koje se dogodilo u njihovim dušama, te ostale plodove Duha Svetoga zadrže u svojim srcima te unesu u svoje domove i među svoje voljene. Neka ljubav tek rođenog djeteta Isusa obuzme njihova srca i neka tu ljubav šire gdje god ih život nadalje odvede. Neka budu svjedoci Boga u njima u sredinama u kojima žive i djeluju, svatko u svome pozivu.

Blagoslovljene krunice koje su primili bile im uspomena na ovu duhovnu obnovu i po zagovornoj molitvi Majci Mariji neka se u njihovim obiteljima svakim danom ponovno rađa dijete Isus do punine svetosti, kako u obiteljima, tako i osobno u svakom sudioniku.

Neka vas sve blagoslovi tek rođeni pravi Bog i pravi čovjek u djetetu Isusu, po zagovoru svetog Stjepana, Kristovog prvomučenika i Blažene Djevice Marije, naše nebeske Majke koja nam je u ljubavi i slobodi rodila i darovala Onoga koji je naš jedini put, istina i život.

Fotogaleriju pogledajte ovdje.

Idi na vrh

Kako bi smo vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Korištenjem naše stranice, pristajete na upotrebu kolačića.