XXIV. duhovna obnova u hotelu Malin

XXIV. DUHOVNA OBNOVA U HOTELU MALIN

Datum 29.01.2018.

Duhovna obnova održala se od 26. do 28. siječnja 2018. godine u hotelu Malin, u mjestu Malinska na otoku Krku.

Duhovnoj obnovi nazočilo je više od 500 sudionika iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, grupe vjernika iz Slovačke i Mađarske, kao i vjernici iz drugih europskih zemalja.

Vjernike su ispovijedali svećenici i redovnici iz raznih dijelova Lijepe Naše, ali i šire - fra Ivan Lukač, vlč. Ivan Kordić, vlč. Milivoj Guszak, vlč. Denis Žuškin, vlč. Ivan Kovačević i vlč. Jan Jakab, na čemu im se iskreno i od srca zahvaljujemo.

Duhovna obnova protekla je u molitvi, miru te obilju Božjeg blagoslova u Duhu Svetomu.

Od srca svim sudionicima duhovne obnove želimo da Božju radost i mir te ostale darove i plodove Duha Svetoga koje su primili putem navještaja Božje riječi i svetih sakramenata, nastave njegovati u svojim srcima, te nastave rasti u njima.

Neka obilja dobivenih milosti Duha Svetoga produbljuju u svojim dušama kroz svete sakramente i druge duhovne aktivnosti, posebno u svojim župama, te budu istinski svjedoci Božje ljubavi.

Ta Božja ljubav neka zaživi u njihovim obiteljima, njihovoj Crkvi u malom, te neka je besplatno daruju, svatko u svome zvanju i pozivu, gdje god da ih Bog u životu nadalje odvede. Neka autentično svjedoče Isusa Krista, milosrdnu Ljubav kojom su po Duhu Svetome zahvaćeni. 

Blagoslov Isusa Krista, naše milosrdne Ljubavi, po zagovoru Blažene Djevice Marije te Svih Svetih i anđela Božjih!

Fotogaleriju pogledajte ovdje.

Idi na vrh

Kako bi smo vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Korištenjem naše stranice, pristajete na upotrebu kolačića.