Duhovna obnova na Cvjetnicu

DUHOVNA OBNOVA NA CVJETNICU

Datum 26.03.2018.

Duhovna obnova održala se od 23. do 25. ožujka u hotelu Malin, u mjestu Malinska na otoku Krku.

Duhovnoj obnovi nazočilo je preko 500 sudionika iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Austrije, Njemačke te još nekih europskih zemalja, ali i vjernici iz SAD-a, Kanade, Australije, Čilea, Kolumbije, s Haitija, Fijija i raznih drugih svjetskih zemalja. Sudjelovai su i članovi udruge HVIDR-a Omiš.

Vjernike su ispovijedali vlč. Milivoj Guszak, vlč. Denis Žuškin i vlč. Ivica Kordić, na čemu im se iskreno i od srca zahvaljujemo. Duhovna obnova protekla je u molitvi, miru, Božjem blagoslovu i korizmenom raspoloženju, te proslavi blagdana Cvjetnice kao pravi uvod u najveći misterij katoličke vjere, blagdan Uskrsa.

Od srca im želimo da Božju radost i mir te ostale plodove Duha Svetoga zadrže u svojim srcima, te unesu u svoje domove i među svoje voljene. Neka ljubav koju su primili prenesu gdje god ih život nadalje odvede i budu svjedoci Božje ljubavi u sredinama u kojima žive i djeluju, svatko u svome pozivu.

Blagoslov Isusa Krista, naše milosrdne Ljubavi, po zagovoru Blažene Djevice Marije, svetoga Josipa, te Svih Svetih i anđela Božjih!

Fotogaleriju pogledajte ovdje.

Idi na vrh

Kako bi smo vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Korištenjem naše stranice, pristajete na upotrebu kolačića.