Naslovna Arhiva kolumni i članakaVijestiVijesti 2018. godinaDuhovna obnova uoči svetkovine Božanskog Milosrđa

Duhovna obnova uoči svetkovine Božanskog Milosrđa

DUHOVNA OBNOVA UOČI SVETKOVINE BOŽANSKOG MILOSRĐA

Datum 08.04.2018.

Duhovna obnova održala se od 6. do 8. travnja u hotelu Malin, u mjestu Malinska na otoku Krku.

Duhovnoj obnovi nazočilo je preko 500 sudionika iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i okolnih europskih zemalja, te grupa od dvjestotinjak vjernika iz svih dijelova SAD-a.

Vjernike su ispovijedali vlč. Milivoj Guszak, vlč. Denis Žuškin, vlč. Ivica Kordić, vlč. Anton Bozanić i fra Ivan Lukač, na čemu im se iskreno i od srca zahvaljujemo.

Duhovna obnova protekla je u molitvi, miru, Božjem blagoslovu i Uskrsnom raspoloženju, kao i proslava druge Uskrsne nedjelje - nedjelje Božanskog Milosrđa.

Svim sudionicima duhovne obnove od srca želimo da Božju radost i mir te ostale plodove Duha Svetoga zadrže u svojim srcima, te unesu u svoje domove i među svoje voljene. Neka ljubav koju su primili prenesu gdje god ih život nadalje odvede i budu svjedoci Božje ljubavi u sredinama u kojima žive i djeluju, svatko u svome pozivu.

Blagoslov Isusa Krista, naše milosrdne, raspete i uskrsle Ljubavi, po zagovoru Blažene Djevice Marije, svetoga Josipa, te Svih Svetih i anđela Božjih!

Fotogaleriju pogledajte ovdje.

Idi na vrh

Kako bi smo vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Korištenjem naše stranice, pristajete na upotrebu kolačića.