XXIX. DUHOVNA OBNOVA U HOTELU MALIN

XXIX. DUHOVNA OBNOVA U HOTELU MALIN

Datum 20.11.2018.

Duhovna obnova održala se od 16. do 18. studenog 2018. godine u hotelu Malin, u mjestu Malinska na Otoku Krku.

Duhovnoj obnovi nazočilo je preko 500 sudionika, a u subotu 17. studenog pridružio se obnovi još jedan autobus vjernika iz Zagreba. Osim sudionika iz raznih krajeva Hrvatske i okolnih zemalja, grupi vjernika iz SAD-a sa svojim svećenicima i vodičima pridružili su se i vjernici iz Irske, Njemačke, Švicarske, Filipina, Južne Koreje, Kanade, Bermuda, Poljske, Cube, Australije, Puerto Rica, Meksika i Ugande.

Vjernike su ispovijedali svećenici i redovnici iz raznih krajeva Lijepe Naše kao i svećenici iz Bosne i Hercegovine, te SAD-a, vlč. Ivan Kordić, vlč. Anton Bozanić, fra. Ivan Lukač, don. Alojzije Pavčević, don. Ivan Butum - svećenici iz Hrvatske i BiH. Zatim svećenici iz SAD-a, tr. Eugene Schmitt, fr. Rick Eldred, fr. Bryan Carney, fr. John Kasibwe kao i svećenici iz Irske, fr. Joe McLaughlin, fr. Pat Scanlan i fr. Chris Donlon. Od srca im svima hvala.

Dragi Bog se silno proslavio. Ozarena lica, radost, pjesma mogla se konstantno primijetiti na licima svih sudionika. Uz nadahnuta predavanja i propovijedi vlč. Zlatka Sudca, kroz koje je davao naglasak na ljubav, nadu, mir, budućnost, obitelj, sakramente, oproštenje te sav molitveni program koji je bio, nadamo se da će darovi i plodovi Duha Svetoga ostati još dugo zapisani u srcima svih polaznika duhovne obnove.

Cijela duhovna obnova bila je posvećena herojskom gradu Vukovaru i svim stradalnicima Domovinskog rata, braniteljima i civilima. Molili smo za pravdu i istinu, da se otkriju sve masovne grobnice i dostojanstveno ekshumiraju svi posmrtni ostaci dragih nam preminulih. Molili smo i za budućnost Lijepe Naše, posebno Vukovara i ratom zahvaćenih područja kao i za mir u svijetu.

Od srca zahvaljujemo svim sudionicima, cijelom personalu hotela Malin kao i svim suradnicima vlč. Zlatka Sudca. Neka vas blagoslovi Trojedini Bog i srce Blažene Djevice Marije, te čuva od svakoga zla.

Fotogaleriju pogledajte ovdje.

Idi na vrh

Kako bi smo vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Korištenjem naše stranice, pristajete na upotrebu kolačića.