Božićni seminar u hotelu Malin

BOŽIĆNI SEMINARU HOTELU MALIN

Datum 28.12.2018.

"Ljubav ne može ne rađati, ljubav ne može ne stvarati, ljubav ne može ne biti kreativna. Ona sama jest kreacija. Ljubav Stvoriteljeva u svom misteriju ne može da ne ekspandira, da se ne daruje. Svo bogatstvo života, sve što proživljavamo tek je početak naše avanture postojanja u ljubavi za svu vječnost. Jednom rođeni i pozvani na život zauvijek živimo."

Ovim i sličnim nadahnutim mislima započeo je vlč. Zlatko Sudac XXXI duhovnu obnovu u hotelu Malin, koja se održala od 24. 12. do 26. 12. 2018. godine.

Prelijepo je bilo gledati mlade obitelji sa djecom koji su pristigli iz raznih krajeva Lijepe naše, BiH kao i Slovenije, kako radosno sudjeluju na liturgiji polnoćke kao i na cijelom duhovnom programu.

Vlč. Zlatko Sudac se doticao primarno tema koje su bile važne za obitelji i odgovorno roditeljstvo, ali i istinsko predanje vjeri. Zatim - Boga koji se za čovjeka rađa, dubljeg smisla trpljenja kroz primjer sv. Stjepana, primjer majke i žene te poniznost, utjecaj zla, snaga molitve i sakramenata.

Pred idilično uređenim jaslicama u primorskom ambijentu vrta hotela Malin, vlč. Zlatko je položio malog Isusa te iste jaslice blagoslovio kao i sve sudionike, a tada svim polaznicima osobno čestitao sretan i blagoslovljen Božić, uručivši im za uspomenu blagoslovljene krunice.

Zahvaljujemo svim sudionicima seminara, ponajviše onima koji su nam pomogli sve to organizirati, vlč. Zlatku Sudcu, vlč. Milivoju Guszaku, Anti Vukiću, Maji Blagdan, Zdravku Markoviću, Ankici Žuljević, Luciji Zekić Skender, Urošu Schintleru, Rafaelli Vukić, Domini Vukić, obitelji Turčić kao i svim vjernim djelatnicima hotela Malin.

Božić je neizmjerna tajna ljubavi Stvoritelja koji je postao djetetom, stoga dopustimo mu postati kao djeca da bi smo ušli u Kraljevstvo Nebesko.

ŽELIMO VAM SVIMA BLAGOSLOVLJEN I SRETAN BOŽIĆ, TE PUNO ZDRAVLJA I VESELJA U NOVOJ 2019. GODINI!

Fotogaleriju pogledajte ovdje.

Idi na vrh

Kako bi smo vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Korištenjem naše stranice, pristajete na upotrebu kolačića.