RiječPropovijediZAPALI SVA SVJETLA!!!

ZAPALI SVA SVJETLA!!!

ZAPALI SVA SVJETLA!!!

Datum 19.12.2021.

Kad se Srce počinje "Širiti" tad zabljesnu čežnje i stremljenja za nečim što nadilazi sam ratio. Čovjek počinje željeti, upoznavati ono što još nije upoznao, ostvarivati ono što još nije ostvario, zapravo počinje konačno ostvarivati Samoga Sebe. Tada, često i nesvjesno, počinje istinska promjena tvoje Osobe. Sve se mijenja, počinješ shvaćati širinu i bogatstvo mogućnosti života, ali i odgovornost darovane ti Slobode.

Prvo s čim se tada čovjek susretne jesu reakcije raznih međuljudskih odnosa. Svi, pa i ti, žele Sigurnost. Promjene su uvijek "bolne", one izazivaju jer se na njih mora odgovoriti, čovjek se mora prilagoditi. Sučeljavanje sa životnim navikama, odgojem, naučenim oblicima ponašanja i čuđenje s velikim upitnikom iznad glava onih koji te vole, ili misle da te vole, uglavnom su reakcije s kojima ćeš se suočiti.

Ono istinski Veliko, Čisto i Sveto što u hrabrosti svoje Duše dopuštaš da se Rađa, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Da, vjernici bi rekli: "Rađa se Bog u tvom Srcu ili događa se utjecaj Duha Svetoga." Sve je to Istina, a ja ti kažem: "Događaš se Ti, Rađaš se Ti, konačno si zakoračio po darovanoj ti Slobodi u izazov Života koji je neponovljiv, sadašnji, Tebi darovan i zato Svet – Uvijek Svet!"

Bog "ne može" bez Tebe učiniti ništa, a pogotovo ne može "Roditi Sebe". Sebe u Tebi. Vjeruj mi na Riječ, ovo shvatiš tek kad zakoračiš! Tad ne gledaj ni u koga, nego u svoje Srce! Taj Iskorak - koju Ljubav Sve Stvorenog ne može bez Tebe iskoračiti, a pogotovo ne u sudjelovanju Tvoje Slobode Roditi - jest Došašće.

Došašće uvijek Svijetli, Svijetli Nadom, Čežnjom, Iščekivanjem, "leptirićima" u trbuhu, zapravo Svijetli Ljubavlju. Zapali to Svjetlo, zapali Sva Svjetla, Zablistaj i ne boj se Roditi!!!

Zapali Sva Svjetla da bi Rodio!!!

Idi na vrh

Kako bi smo vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Korištenjem naše stranice, pristajete na upotrebu kolačića.